Yes, I do – online

Trouwen is een enorme beslissing. Het vraagt commitment! Tegelijkertijd is dit de mooiste en meest intieme relatie tussen twee mensen, die God wil zegenen. Gaaf als je daarin wilt investeren!

Yes I Do is een online pre-marriage course. In 4 live sessies krijg je input over thema’s die in elke relatie belangrijk zijn: persoonlijkheid (verschillen en overeenkomsten), familie (uit wat voor gezin kom je), communicatie,  conflicten en (lichamelijke) intimiteit. Hierbij laten we ons inspireren door Gods ontwerp voor het huwelijk en relaties. De sessies zijn in de avond en duren ongeveer 2 uur, waarin we jullie als stel veel tijd geven om met elkaar te praten.

Lees meer…

Pre-marriage course

Yes, I do! is een workshop of pre-marriage course voor koppels met een serieuze relatie die doordacht hun ja-woord willen geven. 

In het huwelijk komen twee heel verschillende mensen bij elkaar. Samen kom je uit een andere achtergrond met allebei je eigen gewoonten en ideeën.

Tijdens dit weekend krijg je meer inzicht in de verschillen en overeenkomsten van jou en je partner. Je leert over onderwerpen als communicatie en omgaan met conflicten. Diverse onderwerpen worden kort ingeleid, waarna je als stel tijd krijgt samen hierover in gesprek gaan met vragen die je van de leiding meekrijgt.

Je gaat met de volgende onderwerpen aan de slag:

Lees meer…

Huwelijksweekend

Samen Meer Huwelijksweekend

♡ Samen meer…communiceren
♡ Samen meer…inzichten in conflicten
♡ Samen meer…seks
♡ Samen meer…God zoeken
♡ Samen meer…genieten

Samen meer tot Gods bestemming komen in je huwelijk.

Elk weekend is een bijzondere ervaring waarin echtparen elkaar eens diep in de ziel kunnen kijken en elkaar op een verrijkende manier nog beter leren kennen.

Lees meer…

Huwelijksdag

♡ Samen meer…communiceren
♡ Samen meer…inzichten in conflicten
♡ Samen meer…seks
♡ Samen meer…God zoeken
♡ Samen meer…genieten

Samen meer tot Gods bestemming komen in je huwelijk.

Elke dag is een bijzondere ervaring waarin echtparen elkaar eens diep in de ziel kunnen kijken en elkaar op een verrijkende manier nog beter leren kennen.

Lees meer…

CoupleCards

Spelenderwijs aan de communicatie in je huwelijk werken? Dat kan nu met het kaartspel CoupleCards.

Meningsverschillen zijn onontkoombaar; om ze op te lossen moet je een aantal stappen volgen. Dit pakje kaarten geeft een stappenplan om door zo’n conflict heen te praten, door het bespreken van:

  • gevoelens
  • slechte acties
  • goede acties
  • goedmaken

Uiteindelijk moet het meningsverschil opgelost worden, het liefst met een win/win-houding.

Lees meer…