Family Camp

Family Camp is een week – gedurende de zomervakantie – van ontspanning en opbouw voor het hele gezin. Je verblijft met je tent of caravan op het gezellige terrein van Heidebeek, aan de rand van de Noord-Veluwse bossen (week 1 & 2).

Programma’s voor zowel ouders, tieners, basisschooljeugd, kinderen en peuters draaien parallel en zijn op een aantal onderdelen gecombineerd. De ochtenden en avonden zijn ingeruimd voor onderwijs en aanbidding. De behandelde thema’s hebben betrekking op geloofsaspecten rondom het gezin, het huwelijk en jezelf.

Tijdens de week zijn er kleine groepen, waarin we dieper met elkaar in gesprek kunnen. De middagen zijn vrij voor ontspanning: lekker luieren, zwemmen of de Noord-Veluwe verkennen.

Lees meer…Family Camp

FamilyCamp Nepal 2018

Het Family Camp is een gezinsopbouwende week waar gezinnen geloofs- en relatie-versterkend onderwijs ontvangen. Vooral in Nepal is hier enorme behoefte aan. In vele gezinnen is sprake van een diepe generatie- en cultuurkloof. Aan de ene kant de ouders die opgegroeid zijn in een traditionele hindoe cultuur en later tot christelijk geloof zijn gekomen. En aan de andere kant hun kinderen die in een moderne internet cultuur op groeien.
Het Family Camp biedt ouders en hun kinderen de gelegenheid om samen op te trekken, samen te leren, met elkaar na te denken en in gesprek te gaan over hoe ze in het gezin met elkaar om willen gaan. Afgelopen jaar was dit voor de deelnemers een enorm rijke ervaring.

Lees meer…FamilyCamp Nepal 2018

Vader-Zoon weekend

Versterk de band tussen vader en zoon.

Een goede band tussen vader en zoon is essentieel voor de ontwikkeling van de identiteit van een jongen. Dit weekend draagt daaraan bij d.m.v. onderwijs, outdooractiviteiten en samen tijd doorbrengen. En natuurlijk ook een echte mannen BBQ.

We verblijven op en om het mooie terrein van Heidebeek,

Lees meer…Vader-Zoon weekend