Netwerk

YWAM Family Ministries International & Family Studies

Family Ministry Nederland is deel van YWAM Family Ministries International (FMI). FMI heeft als visie het bouwen van sterke gezinnen en huwelijken wereldwijd door het trainen (o.a. met online en lokale opleidingen, zie FamilyStudies), ondersteunen en uitzenden van Family Ministry werkers. Daarbij focust FMI op YWAM-ers die werken met en voor gezinnen, door ze te versterken, aan elkaar te verbinden en toe te rusten. Dit doen zij met name door jaarlijkse regionale forums te organiseren, o.a. in Azië, Europa, Afrika en Zuid Amerika. Kijk voor meer informatie en resources op www.ywam-fmi.org.

Netwerk organisaties

Strong Connections

Huwelijk, coaching, workshops

Er zijn 2 type mensen die de website van deze ministry bezoeken. Het eerste type is iemand met relatieproblemen die hulp zoekt bij een relatiecoach om de relatie te verbeteren of herstellen. Het tweede type is iemand die een goede relatie heeft en op zoek is naar dat wat de relatie mooi blijft houden. Voor allebei is dit het juiste adres! Jullie vinden hier handvatten en tools die helpen om de relatie sterker te maken, die jullie leven en jullie relatie gaan veranderen, verbeteren, verdiepen, versterken.

Heartwork

Huwelijk, pre-marriage, cursussen, coaching, zorg na scheiding

HEARTWORK werd gestart om (echt)paren met de uitdagingen binnen de relatie te helpen. Het bouwen van sterke relaties is alleen mogelijk als je bereid bent om in die relatie te investeren: door er tijd aan te besteden, door het respecteren van je partner en door open en eerlijk te zijn. Wij zijn beschikbaar om te helpen aan die relatie te werken door samen met de paren mee op te lopen. Als echtpaar zul je de Bijbelse inzichten voor relaties ontdekken en nieuwe manieren vinden om met relatieproblemen om te gaan. Om dit te bereiken zul je er beiden hard aan moeten werken. Daarom heten we ook HEARTWORK; het gaat om je hart, maar een relatie onderhouden vraagt ook hard werken. Bezoek de website.

Marriage Week

Huwelijk, activiteiten, website met bronnen

Marriage Week wil het huwelijk op een positieve manier onder de aandacht van het publiek brengen. Dat doet ze met name jaarlijks in de week die voorafgaat aan Valentijnsdag (14 februari). Tijdens die week krijgen echtelieden de mogelijkheid allerlei leuke of verdiepende dingen te doen om hun relatie te vieren en te versterken. Zie loveup.nl.

Praktijk GRIP

Praktijk voor Orthopedagogiek en Coaching

Samen met ouders, kinderen en andere individuen wil GRIP de uitdaging aangaan om vat te krijgen op problemen. ‘Grip hebben’ betekent ‘houvast hebben’. Vaste grond onder je voeten voelen en je in staat weten en voelen om een stap(je) vooruit te zetten naar het perspectief dat jij voor ogen hebt voor jezelf, je kind of je gezin. Oude patronen mogen worden losgelaten en je kunt gezond inspelen op wat nodig is voor jou, je kind of je gezin.