Family Camp

Family Camp is één week – gedurende de zomervakantie – van ontspanning en opbouw voor het hele gezin. Je verblijft met je tent of caravan op het gezellige terrein van Heidebeek, aan de rand van de Noord-Veluwse bossen.

Programma’s voor zowel ouders, tieners, basisschooljeugd, kinderen en peuters draaien parallel en zijn op een aantal onderdelen geïntegreerd. De ochtenden en avonden zijn ingeruimd voor onderwijs en aanbidding. De behandelde thema’s hebben betrekking op aspecten rondom het gezin, het huwelijk en jezelf.

Aan de ochtend zijn bovendien kleine groepen gekoppeld, waarin op de besproken thema’s wordt doorgegaan. De middagen zijn vrij voor ontspanning: lekker luieren of eropuit trekken op de Noord-Veluwe.

Het verblijf is op het terrein van Heidebeek, dat over bescheiden campingfaciliteiten beschikt. Je neemt je eigen tent, caravan of camper mee. Dagelijks wordt een warme maaltijd verzorgd; de overige regel je zelf. In de avonden is er oppas voor de allerkleinsten, verzorgd door de mensen die ’s morgens de crèche overzien.

Er is ruimte voor maximaal circa twintig gezinnen. Ook eenoudergezinnen zijn welkom. Aanmelden is mogelijk tot eind juni of tot wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Data

2019
27 juli – 3 augustus. Aankomst zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Afsluiting vrijdag rond middaguur. Vertrek ’s avonds na de afsluitende barbecue.

Aanmelding

Als je wilt meedoen, vraag dan een aanmeldingsformulier aan op e-mailadres family@ywam.nl of telefoonnummer 0578 216000. Daarop is ook meer informatie te krijgen (bij telefoon vragen naar afdeling Family Ministry).

Kosten

• per ouder:  € 225,-
• 5-17 jaar:  € 105,-
• 0-4 jaar:  € 50,-